ISO 9001 digitaliseret i samarbejde med ProcessManager
A. Schillers Maskinfabrik ønskede at digitalisere deres ISO 9001 fra ringbind til et system i skyen. Her fandt de ProcessManager som et godt online værktøj, der kunne omfatte alle virksomhedens processer samt tilhørende dokumenter.
Processen
Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version!

Vi har været ISO certificeret siden 1993 og valgte det pga. at det kunne blive en konkurrenceparameter og et fremtidigt krav fra vores kunder og så ville vi gerne være på forkant med processen. Selvom det ikke er blevet et kundekrav endnu så har vi valgt at fastholde det i alle årene da det er kvalitetsstempel på vores processer og noget som differentierer os fra vores lokale konkurrenter.

ProcessManager er et godt værktøj som sammenfatter alle processer og tilhørende dokumenter et sted. Det gør det utroligt nemt at tilgå systemet ligegyldig hvor man er og der kan også sendes link til potentielle nye kunder som kræver ISO certificeringen så de kan se hvordan vores kvalitetssystem er bygget op.

Resultatet

Samarbejdet er forløbet utrolig godt. Efter 3 arbejdssessioner lykkedes det os sammen med ProcessManager at blive hjulpet over på den nye 2015 version. Auditeringen forløb også uden problemer der var sendt link forlods så auditor kunne forberede re-certificeringen og vi blev efterfølgende ved selve auditeringen godkendt til den nye version uden anmærkninger.

Jacob H. Schmidt
A. Schillers Maskinfabrik A/S

Process Manager
Process Manager