Få bedre informationssikkerhed med ISO 27001

Bliv certificeret på KUN 3 måneder

Med ProcessManager Cloud og skræddersyet vejledning i ISO 27001 kan du effektivt give din virksomhed et betydeligt løft.

Vores kernekompetencer

Ekspertise

ProcessManager har stor ekspertise inden for ISO 27001-standarden. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå, opretholde og udnytte denne certificering.

Skræddersyet løsning

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til ISO 27001-certificering baseret på en komplet samling af gennemprøvede skabeloner.

Kontinuerlig support

ProcessManager tilbyder ikke alene rådgivning til selve certificeringsprocessen, men også til at vedligeholde og udvikle informationsledelsessystemet efter endt certificeringen.

 

 

Hvad er ISO 27001?

ISO 27001 er den internationale standard for informationssikkerhed, der hjælper din virksomhed med at beskytte data og derved også opbygge tillid hos dine kunder.

ISO 27001 sikrer, at du har retningslinjer og har etableret best practice for at opretholde et effektivt informationssikkerhedsstyringssystem (ISMS). Det hjælper med at identificere og mindske risici ved uautoriseret adgang og misbrug af information.

Ved at opnå ISO 27001 certificering viser du dine kunder, partnere og interessenter, at din virksomhed tager informationssikkerhed alvorligt, og du stiller dig dermed stærkere i markedet.

PDCA proces
PDCA proces
PDCA står for Plan-Do-Check-Act, og det er en struktureret metodologi, der anvendes til kvalitetsstyring og forbedringsprocesser i ISO 27001.

 
The quality of our business has been lifted significantly. Our product has really taken off in the market and so we are growing very fast and as you can imagine, hiring. It’s helped us immeasurably to have processes in place throughout the hiring process from the very start with background checks, through to sharing the processes our business use for doing sales right through to the technical aspects around data confidentiality, integrity and availability.

Owen Bodley

CTO, PipeBio

Lui Hermanns

Lui Hermanns

Konsulent

Hør fra en af vores konsulenter

Jeg står klar til at støtte jer i at opfylde ISO 27001’s krav, hvilket vil gøre jer i stand til at arbejde fornuftigt og målrettet med informationssikkerhed til fordel for både jeres egne interesser og jeres kunder/brugere.

Hvis I allerede er godt i gang med at opfylde NIS2-direktivets krav, vil dette arbejde give jer en endnu stærkere position. Derudover åbner muligheden for ekstern certificering døren til at fremvise et certifikat, som jeres interessenter kan have fuld tillid til, og kan styrke jeres troværdighed og sikkerhed på dette område.

ProcessManager og jeg står til rådighed for at guide jer gennem hele processen lige fra opbygning af et ledelsessystem der lever op til kravene baseret på vores velafprøvede skabelon til certificering af systemet og efterfølgende drift og vedligeholdelse.

Kontakt os

Er du interesseret i at optimere din virksomhedsprocesser og skabe vækst med ISO 27001? Så skriv en besked til os.

13 + 1 =

Process Manager
Process Manager