Vi hjælper jer fra A til Z

Vores erfarne konsulenter tager ejerskabet fra starten, leder processen og tager jer ved hånden hele vejen til jeres certifikat hænger på væggen!

Vi tager udgangspunkt i, hvad I allerede har, og så bygger vi det ovenpå, som er nødvendigt og tilstrækkeligt til en certificering for lige netop jer.

Vi har gennemprøvede skabeloner til alt. Så hvis I starter helt på bar bund, så er det intet problem.

Få et grønt image og en bæredygtig profil

Med et ISO 14001 certifikat fra en akkrediteret instans får I en uvildig tredjeparts dokumentation for, at I lever op til kravene i standarden.

Fordelene er mange og åbenlyse. Miljø og bæredygtighed er et af de mest ”hotte” emner i tiden. Med en ISO 14001 certificering synliggør I overfor kunder, partnere og interessenter, at I tager miljøet alvorligt. Det vil differentiere jer fra konkurrenterne, og kan være helt afgørende i et konkurrencepræget marked.

ISO 14001 jeres adgangsbillet til nye opgaver og kunder

Med den øgede fokus på miljø og bæredygtighed er en ISO 14001 certificering ofte et hårdt krav fra lovgivning, udbud og store kunder. På den måde bliver en certificering simpelthen en ”license-to-operate”.

Vejen til en ISO 14001 certificering

Helt grundlæggende skal virksomheden have et miljøledelsessystem. Her samles alle trådene, hvilket sikrer overblik og sammenhæng.

Så skal der udarbejdes miljøpolitik og målsætninger, så den strategiske retning er klar. Derudover skal virksomheden kortlægge den samlede miljøpåvirkning, så indsatser kan prioriteres, måles og styres for at forbedre miljøindsatsen.

Det er også vigtigt at kende og overholde miljølovgivning samt udføre en risikostyring for at identificere og forebygge potentielle miljørisici.

Når miljøledelsessystemet er færdigt, implementeret og kørt i en måneds tid er I klar til certificeringen. Denne udføres ikke af os; men af et firma/instans, som er akkrediteret af DANAK. Vi hjælper gerne med at pege på, hvilke udbydere der er mest relevante for netop jer.

Vi sidder med ved certificeringen, og skulle der være en afvigelse eller to, så hjælper vi med at lukke dem.

Og hele projektet tilbyder vi til en konkurrencedygtig og fast pris!

Kort om ISO 14001

ISO 14001 er en international miljøstandard, som er udviklet af eksperter på tværs af kloden. Man kan se standarden som en ”opskrift” på at gøre tingene på den allerbedste måde. ISO 14001 sætter fokus på at reducere miljøpåvirkninger, reducere spild og på at blive mere bæredygtig. Alt sammen ud fra et strategisk perspektiv. Læs mere hos iso.org.

ProcessManager Cloud

Vi bygger jeres miljøledelsessystem i vores cloud løsning, som kan tilgås fra alle gængse browsere. Det kræver blot brugernavn og kodeord eller en AD-opsætning, hvis I er mange medarbejdere.

Systemet er enkelt og visuelt. Redaktører er i gang efter blot en halv times introduktion, og almindelige brugere går bare helt intuitivt i gang uden nogen form for uddannelse.

Process Manager
Process Manager