ISO 9001 kursus Udtalelse om kursus hos ProcessManager
Danilift A/S har siden 1991, produceret lifte til montering på kassebiler og chassis, og virksomhedens faste holdepunkt er i dag, produktion, service og salg af lifte. I 2008 blev Danilift A/S ISO 9001 og 14001 certificeret. Gennem årene har vi fundet en arbejdsgang, hvor vi løbende har forbedret ledelsessystemet og vores arbejdsopgaver rettes til for at understøtte vores ønske om fortsat udvikling. Ledelses-systemet og Audit-resultaterne har stor værdi for kunder, medarbejdere og ledelse.

Da vores tekniske tegner, der i alle årene har siddet med KLS og MLS, søgte nye udfordringer, havde jeg som nye kvalitetsansvarlig brug for oplæring, råd og vejledning i ledelsessystemet. Jeg deltog i december 2021, på ISO 9001:2015 grundkursus online Hos ProcessManager. Hele kurset blev gennemført på et let forståeligt niveau, hvor systemet, skabeloner og hverdagseksempler, blev gennemgået, og hvert modul blev afsluttet med en praktisk prøve.

Der var masser af tid til at stille spørgsmål undervejs, og Nick var lynhurtig til at sætte sig ind i det vi spurgte om. Dagen blev rundet af med at jeg fik tilsendt alt materiale, skabeloner osv, til det videre arbejde med KLS, og selvfølgelig kursusbeviset. Også efterfølgende har jeg kunne rette henvendelse til ProcessManager, når jeg har haft spørgsmål.

I mit daglige arbejde, har jeg fået en meget dybere forståelse for ledelsessystemet, og arbejdsgange og processer er blevet meget mere overskuelige. Jeg kan kun anbefale ProcessManager til andre, der skal i gang med arbejdet med ISO.

Med venlig hilsen
Lone Olsen

Process Manager
Process Manager