ICM-Arsima blev I samarbejde med ProcessManager certificeret til ISO 9001 og 14001
Styr på forretningen
ICM har i en periode på over et år samarbejdet med Kim Hjermind, som dels har hjulpet virksomheden med at opnå en ISO 9001 og ISO 14001 godkendelse, men hvor samarbejdet efterfølgende udviklede sig til en trimning af virksomhedens daglige drift, en optimering af alle arbejdsprocesser, samt et strategisk løft af ledelsesstilen. Udgangspunktet har været ProcessManager programmet, som i dag er fuldt implementeret i virksomheden.

Kim har tvunget os til at fjerne spildtid men ellers følge de fastsatte regler med det eneste formål, at det skal øge vore kunders tilfredshed med ICM som leverandør. Vi har sammen defineret virksomhedens strategiske og operationelle mål, og vi har meldt dem klart ud til alle medarbejdere. Samtidigt har Kim overbevist ledelse og medarbejdere om, at selvom vi mener vi er dygtige, så bør vi have en vision om, at vi altid kan blive endnu bedre.

Klar til vækst
Vores virksomhed har aldrig kørt bedre, rollerne i organisationen har aldrig været bedre defineret, vi kan måle vores indsats, kundetilfredshed og lønsomhed i de salgsfremmende afdelinger, og vi har aldrig været bedre forberedt på den vækst, som vi nu er helt klar til at skabe.

Jan Selchau, Direktør
ICM

Process Manager
Process Manager