KurerXperten blev med hjælp fra ProcessManager certificeret til ISO 9001 og ISO 14001

ProcessManager hjalp os med at bygge et simpelt ISO 9001 og ISO 14001 management system som reflektere vores mest grundlæggende opgaver i at køre fra A til B.

For at kunne opnå dette, har vi opbygget et komplet ledelsessystem som fastholder “Best practise” i form af arbejdsgange og alle former for nødvendig information. Vi er ikke tilfredse med, at vi selv synes det er godt. Vi ønsker en ekstern bedømmelse. Derfor gennemfører Bureau Veritas hvert år certificeringsaudits – og det med fine resultater 😉

Kundetilfredshed

Vi er heller ikke tilfredse med, at vi selv tror, at vores kunder er tilfredse. Derfor gennemførte vi perioden september til oktober en undersøgelse af vores kunders tilfredshed og loyalitet sammen med ProcessManager.

Vi er utrolig glade for resultatet – den gennemsnitlige score var 6,7 på en skala fra 1 til 7! Vi kan derfor have tillid til, at vores forretningsmodel og koncept virker, og vi kan med stor frimodighed bygge videre på det og skalere vores forretning nationalt.

Undersøgelsen viser også, hvor vi på det generelle plan skal sætte ind og forbedre vores generiske platform. Samtidig giver de individuelle besvarelser en unik mulighed for personlig opfølgning og dialog med den enkelte kunde om forbedring af ydelsen og relationen.

Flemming Riismøller, Adm. Dir.
KurerXperten

Process Manager
Process Manager