Implementering af ISO 27001

Vores behov var at få hjælp til at etablere et Information Security Management System (ISMS) og dokumentere processer, samt få en grundlæggende forståelse af alle kontrolpunkter under ISO 27001.

Samarbejdet var meget tilfredsstillende. ProcessManager tilpassede sig vores behov og arbejdede på vores præmisser, hvilket gjorde samarbejdet effektivt og tilpasset vores virksomheds specifikationer.

Det, der gav mest værdi i processen, var det opstillede setup med dokumenter og templates. ProcessManager bidrog også med værdifuld viden om, hvad der forventes under ISO 27001 certificeringen, hvilket var afgørende for en vellykket implementering.

Vi har nu stærkere og mere strømlinede processer, en øget opmærksomhed på informationssikkerhed og en mere professionel tilgang til håndtering af vores information. Den samlede virksomhed er styrket efter implementeringen af ISO 27001.

Vi vil varmt anbefale ProcessManager til andre virksomheder, der har behov for hjælp til ISO 27001 certificering. Ja, uden tøven. Deres tilpasningsdygtighed, professionelle tilgang og værdifulde bidrag har gjort en positiv forskel for vores organisation.

Process Manager
Process Manager