Styrket markedsposition med ISO 27001

Behovet for certificering kom fra vores arbejde med fokus på bæredygtighed og ikke mindst udviklingen af vores egen IT platform. Vi ønskede at give vores kunder (og specielt deres IT chefer) en god mavefornemmelse ved at behandle deres data ordentligt og sikre deres data. Efter at have undersøgt markedet fandt vi ud af, at ISO 27001 passede bedre til vores krav end D-mærket.

Samarbejdet med ProcessManager, specielt med Lui, var rigtig godt. Han stillede mange spørgsmål og hjalp med at udfylde de områder, vi ikke selv kunne svare på. Vi arbejdede tæt sammen med ham og han gjorde os klar til intern og ekstern audit.

Det mest værdifulde ved processen var Lui’s facilitering. Han hjalp os med at forstå, hvad der var vigtigt og hvordan det hele hang sammen. Vi indså, at ISO 27001 var langt mere omfattende end ISO 9001. 

Vi står meget stærkere i dag efter certificeringen i ISO 27001. Vi bruger det aktivt i vores markedsføring og det har givet os en fordel over konkurrenterne. Certificeringen har også medført øget salg.

Vi anbefaler helt klart ProcessManager til andre. Vi har endda tilkøbt Lui’s assistance til videreudvikling og vedligeholdelse af standarden, hvilket letter vores arbejde og sikrer, at vi altid er opdateret i forhold til ISO 27001 standarden.

Process Manager
Process Manager